Cele mai geloase zodii. Se transformă în adevărați detectivi când devin suspicioși

Dragostea ne face să trecem prin tot felul de stări, iar gelozia este una dintre ele. Simți că iei foc atunci când persoana iubită îi face un compliment altcuiva? Înseamnă că te vei regăsi în lista de mai jos.

Iată care sunt cele mai geloase zodii din horoscop: 

Scorpionii

Dacă ești născut sub acest semn zodiacal sau ai prieteni scorpion, ai remarcat, desigur, cât de repede se pot aprinde când vine vorba de persoana iubită. Într-adevăr, scorpionul este o zodie ceva mai dificilă, care nu face excepție nici în dragoste. Nativii din această zodie pot fi foarte suspicioși și pot cere chiar adevărate demonstrații când se simt nesiguri. De aceea, este bine să încerci să eviți să le oferi motive care să îi facă să izbucnească.


Peștii

O zodie aparent calmă, nu însă și dacă luam în calcul sfera relațiilor. Cu toate că nu sunt cei mai fideli parteneri, au pretenții mari de la persoana iubită și se așteaptă la declarații de dragoste. În cazul în care nu reușești să le atingi așteptările, este posibil să te lovești de gelozia acestor nativi.


Berbecii

Cum era de așteptat, cei născuți în această zodie sunt dependenți de atenția pe care le-o oferă partenerul și, de asemenea, nu trec cu vederea niciun fel de minciună. Ai grijă, așadar, ce spui, fiindcă nativul din această zodie este capabil să mute munții din loc, în cazul în care are anumite dubii.


Leii

Nu mai este un secret pentru nimeni că orgoliosul leu este dispus să facă orice pentru a se lăuda cu atuurile sale. însă dacă printre acestea te numeri și tu, lucrurile se pot complica. Chiar dacă nativii din această zodie sunt persoane independente, în lipsa unor dovezi concrete ale afecțiunii persoanei iubite, ei pot deveni suspicioș și se pot îndepărta. De aceea, trebuie să fii sinceră cu nativul din zodia leu, dar să fii dispusă să îl și lauzi uneori, pentru a-i hrani orgoliul și a-l face să se simtă mândru.


Taurii

Cu toate că taurii sunt persoane extrem de sensibile, dispuse să trăiască o viata liniștită, fără complicații, alaturi de persoana iubită, se pare că, la cea mai mică bănuială, nativul acestei zodii se transforma într-un adevărat detectiv, dispus să elucideze misterul care, de multe ori, nu există.

sursa.www.click.ro

S-ar putea sa iti placa

Tratamentul infertilității feminine este cea mai de succes terapie de la Sovata

Calitatea de unicat atât în România, cât și în Europa, respectiv procentul crescut de cupluri care reușesc să obțină sarcina dorită

Perne Dormeo!

Perne Dormeo!

Femeile sunt misto!

Femeile sunt misto!

loading...