Cele mai scumpe genți din lume! Ai purta așa ceva?

Toate femeile își doresc să iasă în evidență prin accesorizarea ținutei cu o geantă adecvată, însă nu toate femeile își permit obiecte unicat și de o valoare foarte mare. Noi îți arătăm cele mai scumpe genți din lume:

Geanta 1001 Nights Diamond Purse

 

Este cea mai scumpă geantă din lume, valorând 3,8 milioane de dolari. Pentru crearea ei s-a muncit circa 8.800 de ore, adică patru luni de zile. Structura sa este alcătuită din 4517 diamante, 105 galbene, 56 roz și restul de 4.356 incolore, însemnând 381 de karate și este realizată din aur. Creația a 10 bijutieri, geanta a intrat în Cartea Recordurilor, fiind a doua oară când Casa de Bijuterii Mouawad înregistrează un record. Această geantă se află în garderoba celor mai bogate personalități ale planetei.

Geanta The Hermes Birkin

 

Costă doar 1, 9 milioane de dolari și a fost creată în anul 2008 de către designerul japonez Ginza Tanaka. Materialul din care este confecționată este platina, iar pentru împodobirea sa s-au folosit peste 2000 de diamante, de câte 8 karate fiecare. Cureaua genții poate fi utilizată și ca brățară propriu-zisă prin detașare.

Geanta Diamond Forever

 

Este creată de casa de modă Chanel și costă 261.000 de dolari. Materialul din care este confecționată este pielea de crocodil, iar la realizarea ei s-au folosit 334 diamante montate în aur alb de 18 karate. Există numai 13 asemenea genți disponibile în Statele Unite ale Americii.

S-ar putea sa iti placa
loading...