Celebra actriță Audrey Hepburn a lăsat câteva sfaturi despre viață. Vezi ce trebuie să faci ca să atingi fericirea

Andrey Hepburn a fost una dintre cele mai iubite actrițe din toate timpurile și cotată cea mai elegantă femeie a epocii sale. Cinefilii au iubit-o atât de mult încât îi urmau sfaturile despre viață. Vă arătăm câteva dintre ele:

”Cel mai important lucru este să te bucuri de viață – să fii fericit – asta contează!”

”Eu cred în roz. Cred că râsul este cel mai bun mijloc de a arde caloriile. Cred în săruturi… multe săruturi. Cred în putere chiar și atunci când totul pare a merge prost. Cred că fetele vesele sunt cele mai frumoase fete. Cred că mâine va fi o altă zi, cred în miracole.”

”Alege o zi. Bucură-te de ea din plin. Așa cum vine ea… Așa cum vin oamenii…Cred că trecutul m-a învățat să apreciez prezentul și nu vreau să pierd nicio zi din el, îngrijorându-mă despre viitor.”

”Iubesc oamenii care mă fac să râd. Asta îmi place cel mai mult să fac. Să râd! Râsul vindecă o mulțime de boli. Râsul este probabil cel mai important lucru pe care îl are o persoană.”

”Amintește-ți că întotdeauna îți poți da și singur o mână de ajutor. Pe măsură ce îmbătrânești, amintește-ți că ai două mâini. Prima este ca să te ajuți pe tine, a doua este ca să-i ajuți pe alții.”

”Am hotărât foarte de tânără să-mi accept viața necondiționat. Nu m-am așteptat la nimic special de la ea și totuși am reușit să fac mai multe decât am sperat vreodată. De cele mai multe ori mi s-au întâmplat lucruri fără să le caut.”

”Machiajul te ajută să fii frumoasă la exterior, însă nu te ajută dacă ești urâtă la interior. Poate doar dacă mănânci machiajul.”

”Succesul este ca și când ai aniversa o zi de naștere și descoperi că ești exact la fel ca înainte.”

”Frumusețea unei femei se vede în ochii ei. Ochii sunt poarta inimii, locul unde iubirea își face casă.”

S-ar putea sa iti placa
loading...