Vica Blochina, declarații acide despre Cătălin Cazacu: ”Ce ți-a făcut Brigitte ca să fii atât de josnic?”

După ce Reporterii DAS (Departamentul de Anchete Speciale al Cancan.ro) v-au prezentat, în exclusivitate, mesajele și una dintre fotografiile pe care soția lui Ilie Năstase i le-a trimis lui Cătălin Cazacu, Vica Blochina a răbufnit și a făcut declarații acide despre motociclist. (Cele mai bune oferte laptopuri)

După ce a ieșit la iveală povestea de dragoste dintre Brigitte Sfăt și Cătălin Cazacu, dar și mesajele și imagini compromițătoare cu soția lui Ilie Năstase, Vica Blochina a sărit în apărarea lui Brigitte. Blondina îl condamnă pe Cătălin Cazacu și face declarații extrem de dure la adresa motociclistului.
Cât de avid de notorietate și afirmare poate să fie un bărbat de 35 de ani astfel încât să se preteze la a vinde amănunte intime despre relația cu un om care ținut și a avut încredere în el? Am o întrebare pentru tine, CAZACULE. De ce ai acceptat cadourile de la femeia asta, cum scrie în presă, și de ce nu au apărut și răspunsurile tale?! Pe câți bani ai vândut-o pe fata asta? Ce ți-a făcut Brigitte ca să fii atât de josnic? Dacă aștia sunt bărbații din România, nu mai e de stat aici.”, a scris Vica Blochina pe contul ei de Facebook.

Brigitte a avut o relație cu Cătălin Cazacu, măritată fiind cu Ilie Năstase

Ferm convinsă, probabil, că mariajul ei este compromis, bruneta ar fi încercat să-și găsească liniștea în brațele lui Cătălin Cazacu. Din primele informații, se pare că relația ”interzisă” dintre cei doi a durat aproximativ șapte luni. Timp în care ex-concurentul de la Exatlon ar fi „tradus-o” pe Ana Roman, iar Brigitte Sfăt și-ar fi „încornorat” celebrul soț.

Mai mult decât atât, în momentul în care motociclistul a plecat în Republica Dominicană, soția fostului mare tenismen i-a trimis mai multe mesaje de încurajare. Conform informațiilor obținute de CANCAN.RO, Ilie Năstase ar fi aflat tot. Și ar fi trecut la contraatac. Ar fi trimis mai multe “săgeți” către Cătălin Cazacu prin intermediul prietenilor acestuia, inclusiv prin Liviu Vârciu. Astfel, legenda tenisului l-ar fi somat brutal pe motociclist să nu se mai apropie de soția lui.

Brigitte i-ar fi făcut și cadouri scumpe lui Cătălin Cazacu, în special haine de firmă de la magazinul pe care îl deține. Anul trecut, soția lui Ilie Năstase ar fi fost și la Viena cu fostul concurent de la Exatlon.
sursa.cancan.ro

S-ar putea sa iti placa
loading...